ipartelep mondja

Háború

2018. április 09. 13:05 - ipartelep

Igen, háború. Tegnap este, éjjel óta háborúban állunk. Háborúban áll minden értelmes, józan magyar, a fidesz-bűnszervezettel szemben. És sajnos a fidesz kiszolgálóival, a kollaboránsaival, a szavazóival szemben is. Sajnos, hiszen ez utóbbiak részben nem is nagyon tehetnek arról hogy ilyen szerencsétlen agymosott ostobák. Tehet arról egy ember, ha buta mint a föld? De egy kicsit azért mégis tehetnek róla, vagyis hibásak. Hiszen senki nem egy sötét barlangban él. Ma az internet korában valamennyire mindenkinek a saját felelőssége is, hogy mennyire tájékozott a világ dolgaiban. Tehát nem lehet őket, az agymosott fidesz-szavazó zombikat, azt a 2,5 millió kollaboránst sem felmenteni. Az igazságosság igénye azt követelné, hogy egyszer ezért, amit most tettek, bűnhődniük kell. Jól tudom persze, hogy nem fognak. A II világháború után, egyes nyugati országokban, a nácikkal kollaboráló nőket az utcán nyilvánosan megszégyenítették, kopaszra nyírták. Más egyéb büntetést nem (nemigen) kaptak, utána futni hagyták őket. Mármint azokat, akiknek "csak" annyi volt a bűnük, hogy a megszálló hatalom katonáival jártak, velük voltak kapcsolatban. Ez végül is méltányos büntetésnek tűnik. De milyen büntetést kaptak a náci Németországban a mezei nácik, és szavazóik? Ők, hacsak nem követtek el egyéb, súlyosabb bűntetteket is, semmit nem kaptak. Egy népnek a negyedét, vagyis milliókat nem lehet megbüntetni. Még akkor sem, még ilyen bűntettért sem, amit most ez a 2,5 millió agyhalott, vagy/és gazember tett, hogy kiszolgáltatta, és túszul vetette oda az országot ennek a bűnszervezetnek. Mondanám, hogy az ő büntetésük majd az lesz, amikor rájönnek, hogy mit tettek. De attól tartok, hogy ilyen sosem lesz. A fidesz- pontosabban az "orbán", az egy vallás is egyben. És a vallásukból az emberek nagyon ritkán, nagyon kis arányban szoktak kiábrándulni.

Mondhatja, most valaki, hogy miről beszél ez, mennyire nem aktuális ez a téma most, amikor a bűnszervezet éppen a legdicsőségesebb, legakadálytalanabb 4 (és utána ki tudja még mennyi) évére, uralmára készül. Igen, ez így van, egyelőre nem aktuális a büntetésük. Mármint nem a kollaboránsaik büntetése, hanem a tagjaik, tisztségviselőik, és vezetőik büntetése, amit, és akik viszont nem úszhatnak/úszhatják meg. Hatalomváltás esetén bárhogyan, de el kell kapni őket. De ez most még távolinak tűnik, valóban.

Szóval, most háborúban állunk ezzel a bűnszervezettel. Nem mi akartuk, és nem mi kezdtük a háborút, a fene akar háborút. A békés, normális, rendes, jó emberek békét akarnak.De amikor jön egy náci banda, amely kirobbantja a háborút (Hitler), vagy amikor jön egy tolvaj-bűnszervezet (Fidesz), amely előre megfontolt, aljas szándékkal, és módon megszállja az országot, és szétlopja azt, majd ezzel párhuzamosan még a jövőjét is tönkreteszi, akkor ezek, az ilyenek ellen védekezni kell. Ez a védekezés a háború.

Tehát az ország tönkretevői, a fidesz-bűnözők, és kiszolgálóik megérdemlik a büntetést. De előtte még meg kellene nyernünk a háborút. Hogyan lehetséges az? Hát, elsősorban is úgy, hogy ellenállunk nekik. Fel kell szítani az ellenállás tüzét. Tartalmilag legyen az polgári engedetlenség, bojkott, sztrájk, tüntetések, bármi, a lényeg ennek a tudatosítása, propagálása, terjesztése. És hát megpróbálni felvilágosítani amennyire lehet, ezt a bugyuta népet... Nehéz ügy, persze. Nyilván egy államhatalomnak nehéz ellenállni egyénileg, sőt, szinte sehogyan sem lehet azt megtenni. De mégis - hogy ilyen költőien mondjam - fent kell tartani a parazsat legalább, jobb időkre, hogy aztán tüzet szíthassunk belőle. Mert ezt az ország nyakán élősködő bűnbandát el kell zavarni, szinte bármi áron. Valószínű az is, hogy most vannak hatalmuk, és dicsőségük csúcsán, innentől már lejtmenetben lesznek. Ez végül is nem más, mint egy tehetségtelen, ostoba, ám teljesen gátlástalan bűnszövetkezet. De ez a lejtmenet nagyon hosszúra elnyúlhat, nem várhatjuk ki, hogy magától legyen vége. Rá kell segítenünk, bármilyen eszközzel, ki hogy tud, ki mit tud tenni. Országrontó fasiszta bűnözőket nem tűrhetünk meg a nyakunkon.

Igen, nagy valószínűséggel el is csalták a választást. Nem csak az ismert módokon, választókörzetek átszabása, hatumák állampolgársága, és szavazatai, agymosó propaganda, mindenféle egyéb választási manipulációval, hanem esetleg direktben is. Úgy, hogy a választási központban (lásd még: ki ellenőrzi a fideszes, - vagyis nem állami, hiszen az állam ma már a fidesz -, választási központ kiadott számait?) gyakorlatilag olyan számokat hazudtak, amiket nem szégyelltek. És van szégyenérzetük ezeknek a gengsztereknek? Ki lát bele, hogy az egyes körzeteket hogyan összesítették? De ezzel sem lehet most már, de egyébként előtte sem tenni semmit. Egy diktatúrában sajnos ez van: ha elfogadjuk a diktatúra játékszabályait, akkor onnantól csak veszíthetünk.

Ezért, innentől nem szabad elfogadni ennek az ocsmány diktatúrának a játékszabályait! Féljenek tőlünk ők! Álljunk ellen nekik! Ne, tudják, hogy mit csinálunk, és bármit tehessünk meg. Féljenek éjjel-nappal, hogy lecsapunk rájuk. Vagy így, vagy úgy. Gyáva szarok ezek, nem csak ostobák. Mi okosabbak vagyunk, bár most egyelőre kevesebben. Soha többé ne egyezzünk ki velük semmiben, és ne álljunk velük szóba! Romboljuk, erodáljuk ezt a hatalmat, ahogy csak lehet! Mostantól minden értelmes, jóakaratú, magyar embernek csak ez lehet a politikai célja. Hogy minél hamarabb szabaduljunk meg ettől a fidesz-mételytől.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ipartelep.blog.hu/api/trackback/id/tr2113820192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása