ipartelep mondja

Lehet, hogy költözés lesz ebből.

2020. július 24. 23:37 - ipartelep

Aki mostanáig nem egy kő alatti szatyorban tengette életét, az tudja, hogy az Index.hu-nak vége, kész, elfoglalták a fasiszták. Pontosabban, nem tudni még, hogy el akarják-e foglalni (Origo-megoldás), vagy megsemmisítik, mint a Népszabadságot. De ez már mindegy is, a lényeg, hogy vége az Indexnek is. No nem mintha egy nagyon radikális ellenzéki újság lett volna, valójában igen mérsékelten volt ellenzéki. De persze a Teliszart Búvárruhásnak ez is sok volt, hiszen neki minden ellenzéki hang sok, és tűrhetetlen. Még taktikából sem akarták már megtartani a lapot, demonstrálandó, hogy lám, itt sajtószabadság van, mehetnek az ellenzéki újságok is. Persze, úgy tűnik a Teliszart Búvárruhás (továbbiakban, ha még említem:TB - nem Tom Brady, ez utóbbi a GOAT), nem akarta ezt ilyen gyorsan, hirtelen. Valószínűleg csak egy nem sürgős elfoglalási, megsemmisítési parancsot adott ki, sőt ugye már ott tartunk, hogy ilyen direkt, közvetlen parancsot ki sem kell adnia, mert a csicskái lesik a vágyait (nem nehéz őket kitalálni), és aszerint önmozognak. Most kissé túlmozogták magukat, de végül is ez se baj nekik. Azon már rég túl vannak, hogy ez akár Magyarországon, akár külföldön ártson nekik. Itt nálunk a hatalomhoz mindig is elég lesz ez a 2,5 millió agymosott fideszzombi (és TB-nek csak a hatalom a fontos, minden más abból következik), az EU-ban meg elég egy jól előadott pávatánc, hogy az ostoba bürokraták állat leejtve essenek kábulatba, és küldjék neki a zsozsót továbbra is.

No de nem is ezért kezdtem ezt a posztot, ez csak úgy kicsúszott, ha már ilyen helyzet van. Ezek triviálisan tudott dolgok, ez volt várható, semmi új, vagy meglepő nem történt. A fasiszta bűnszervezet úgy működik mint ahogyan a fasiszta bűnszervezetek működni szoktak.

Hanem azért írtam, mert ugye a blog.hu is ezeknek a gazembereknek a tulajdonában van. Nem szívesen írnék ide többet, ezért nyitottam egy új helyet. https://ipartelep.blogspot.com/

Úgyhogy... meglátjuk mi lesz. Az egyelőre üres, de lehet, hogy átköltözöm oda. Nem mintha sűrűn írnék...

Szólj hozzá!
Címkék: költözés

A bejegyzés trackback címe:

https://ipartelep.blog.hu/api/trackback/id/tr3716076640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása