ipartelep mondja

A Fidesz után.

2012. szeptember 16. 15:55 - ipartelep

Azon morfondírozom, hogy mit kellene csinálni a Fidesszel és vezetőivel, ezután az országrombolás után, amit művelnek. Az világos, hogy ezt ép bőrrel nem úszhatják meg (ahogy mondani szokás: "Ha van Isten, és a Földön igazság". De mivel Isten az biztosan nincs...), csak a büntetés mértéke a kérdéses. Alaphangon is ugyanazt kell csinálni velük, mint ami a II világháború után történt Németországban: Az NSDAP-t betiltották, és a vezetőit emberiségellenes bűnökért bíróság elé állították. No de mi lesz a lopott, és külföldre menekített vagyonnal? És mi lesz azokkal a gazemberekkel, akik formálisan nem pártvezetők (pl. az oligarcháik), de élen járnak a károkozásban? Megúszhatják ezt, és röhögve elsétálnak? Az ember igazságérzete tiltakozik ez ellen. És még valami: A haszonélvezők köre sokkal szélesebb mint a Fidesz vezetőké, és az oligarcháiké. Gondoljunk csak a Fideszes haverok számára éppen mostanában elmutyizott földbirtokokra. Egy kormányváltás esetén hogyan lehet azt visszaszerezni tőlük? Hiszen akkor már rég "törvényesen" a nevükön lesz. Egy új kormány meg kényesen ügyelni fog a jogállamiságra még azon az áron is, hogy az ország legnagyobb tolvajait visszamenőlegesen ne piszkálja.

Szóval ez eléggé nagy problémának látszik most. Persze van egy sürgetőbb probléma is. A megbuktatásuk. Lehetséges, hogy az demokratikus eszközökkel nem fog sikerülni. Akkor nyernek négy újabb évet, ami alatt porig rombolják az országot. Persze, nem szó szerint porig. Olyan feudális fideszállam lesz itt, ahol a demokrácia csak látszat, formalitás, álca lesz, és minden a párt, és a vezér érdekeit szolgálja. Még nem tűnik fel, hogy ebbe az irányba tartunk? Ha nyernek két év múlva - amire jó esélyük van -, akkor fel fog tűnni. És azt hiszitek, hogy a demokratikus nyugat meg fog bennünket védeni? Ugyanúgy, és ugyanannyira mint 56-ban. El fogják viselni, hogy kilépünk az EU-ból, hogy lesz egy újabb Fehéroroszország. A nyugat vezetői is csak politikusok, akik ott élnek, és nem itt - nekik nem fáj ez közvetlenül.

Tehát ezt a problémát nekünk kell megoldanunk. Azt gondolom, hogy a helyzet már megérett a forradalomra. Pontosabban nem a rendszerváltó forradalomra (kapitalizmusból szocializmus), hanem a népfelkelősre, az elit elzavarósra. Nem apellálhatunk majd arra, hogy két év múlva nagy kegyesen megengedik hogy szabad választások legyenek, hiszen már az eddigiekből is látszik, hogy minden eszközzel megbundázzák a választásokat. Erővel, erőszakkal kell elzavarni az egész bűnbandát, addig, amíg nem nőnek teljesen a fejünkre. Különben a Fidesz olyan diktatúrát fog kiépíteni, ahol mozdulni sem lehet. Nem hiszeitek ugye? Inkább megvárjátok? Rosszul teszitek.

A népfelkelésnek két feltétele van. Az egyik az, hogy a nép elégedetlensége nagy legyen. A másik az, hogy ez az elégedetlenség ne szunnyadjon, mint parázs a hamu alatt, hanem "szikrák pattogjanak ki belőle", amik aztán belobbantják a lángot. A szunnyadó elégedetlenségre ezek a gazemberek éppen most építik fel a rabló-lovagváraikat, és tehetik ezt nyugodtan. Mert biztonságban érzik magukat, ők is tudják, hogy a birka nép még mindig tűr, hogy a 8 éves, szüntelen agymosásuk milliókra hatott. Ne hagyjuk, hogy jól érezzék magukat!

Mi az előnye a népfelkelésnek? Az, hogy egy erős figyelmeztetés az utána jövőknek: Vigyázz, óvatosabban, és kevesebbet lopj, és próbálj jobban kormányozni, mert ugyanígy járhatsz. Ez egy óriási nagy előny a választásokon történő kormányváltáshoz képest. Ugyanis egy sima választás nem hogy ilyenre figyelmezteti a győztest, hanem még meg is győzi arról, hogy a nép felhatalmazása a lopásra is kiterjed. A hozzáértésről szándékosan nem beszélek, mert bármilyen is lesz az elitváltás, ezzel az országgal érdemben nem lehet mit tenni. Egy blogposztban már leírtam, hogy akkor járnánk a legjobban, ha azonnal beolvasztanánk az országot valamelyik nyugati országba - csak persze nem kellünk egyiknek sem. A népfelkelés hátránya az előnyéhez képest elhanyagolhatóan csekély, hiszen némi felfordulás, lövöldözés árán tizedannyi kár sem keletkezik, mint egy év fideszuralom alatt.

Tehát nincs mire várni tovább barátaim. El kell zavarni ezeket a gazembereket, elfogni őket mielőtt kimenekülnek a lopott vagyont élvezni, és példásan megbüntetni őket. És nekik is jobb, ha ha ezt szervezetten tesszük, hiszen egy spontán népfelkelés könnyen feldíszítheti velük a lámpaoszlopokat. És nem jobb mindenkinek, ha okulásul inkább a börtönökben rohadnak meg?

Vagy persze... miket is beszélek... Egy pillanat. Ez itt Magyarország, 2012 kora őszén? Az az ország, és kor, amikor a bűnözők pártja minden időközi választást megnyer? Amikor a Fideszmaffia sokkal nagyobb támogató tüntetést tud rendezni, mint az ellenzék? Akkor bocsánat, vissza az egész. A fenti szöveg messze megelőzte a korát. Ti ezt még egyáltalán nem értitek, ezért nem is helyeslitek - ugye, ugye, nézzetek csak magatokba. Nektek meg kell élni, megtapasztalni a saját bőrötökön azokat a dolgokat, amiket én itt leírtam. Hiszen anélkül úgysem hiszitek el nekem őket. Hát csak hajrá!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ipartelep.blog.hu/api/trackback/id/tr224780427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mystes 2012.12.21. 21:33:37

Örülök, hogy ezekhez az uszító cikkekhez senki nem szól hozzá.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2012.12.22. 09:56:05

És ahogy öregszem, ahelyett, hogy szelídülnék, - ahogy az illik - e kérdésben egyre radikálisabb leszek. Hát ki látott már ilyet? A fideszbanda Magyarország pusztulását okozza, ezért így vagy úgy, de nekik pusztulniuk kell. Még az írmagjukat is... és utána sóval behinteni. De persze ez csak ábránd. Itt fognak élősködni, lopni, országrombolni, még évtizedekig. Jöhetne már egy Stauffenberg gróf... (Látod, én téged is megtiszteltelek a válasszal, pedig te csak egy fidesz-agymosott vagy. ;-) )

vakablak 2013.01.05. 10:15:10

Csak most találtam ide. Ez egy minden részletében kegyetlenül jó poszt volt, beleértve a végét is — gratula.

Még csak átfutni volt időm a blogodat, de később figyelmesen elolvasom az összes bejegyzést.

koko2013 2013.02.14. 03:07:39

A fél kommunista bagázs börtönben van,a végtelenségig növelték még a hornékhoz is az államadósságot, és a Fidesz rombolja az országot. Ilyen marhaságokat csak a még mindig az utopista szocializmussal kacérkodók tudnak írni. Méghogy a nemzetek felszámolása, meg internacionalizmus...

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2013.02.14. 19:10:15

@koko2013: Na végre, megérkezett az ügyeletes fidesztroll. Ma regisztrált, és a legelső hozzászólásával máris megtisztelte a blogomat. ;-)
Azért hosszú pályafutást itt nem ígérhetek neki.

koko2013 2013.02.14. 19:53:27

Valahol el kell kezdeni! :) A blog híre megelőzött, és azt hiszem, ilyesfajta anarchista szövegek közt nem is kívánok "itt" hosszú életet. Bár azért nem is várom senkitől, hogy "ígérjen", mert nem az ő kompetenciája. Még ha nem nem is szándékozom a bebörtönzendő vagy kiirtandó konzervatívok közé tartozni. A bejegyzések néhénya simán megüti a gyűlületbeszéd kategóriáját, úgyhogy lehet, hogy nem is nekem lesz hosszú pályafutásom??? Én néhányat levennék, mert vannak érdekesek is!
Egy troll :)

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2013.02.14. 20:55:30

@koko2013: És itt be is kell fejezni.
Ostoba fidesztrollokkal, akik a kapitalista Gyurcsányt, Bajnait, a még nyomokban is alig (csak a nevében) szocialista MSZP-t lekommunistázzák, azokkal azért nincs beszélnivalóm, mert már ezzel az egy szösszenetükkel is bizonyítják, hogy a legelemibb politikafilozófiai fogalmakat sem ismerik, és értik.
Ráadásul, a második ideröfögésében meg is fenyeget engem a saját blogomban. Na hess innen, de gyorsan!

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2013.02.14. 21:50:19

A többi olvasónak viszont magyarázom a helyzetet (ez nem ér meg egy külön blogposztot, így hát csak itt): Számomra a Fidesz olyan, mint az NSDAP. Nem abban az értelemben, hogy náci, vagy fasiszta szellemiségű lenne, hanem kártékonyságában. A Fidesz gyakorlatilag ennek az országnak a mételye, egy olyan átok, amely ránk telepedett, kiszívja a vérünket (mármint az országét), és ha nem rázzuk le magunkról, és nem tapossuk el, akkor még az is előfordulhat, hogy megöl bennünket (egyébként már öl - gondoljatok csak a sok szerencsétlen szegényre, nyomorgóra, és éhezőre, akik az állapotukat ezen a gazemberek országlásának köszönhetik). A mai végletes megosztottságot persze nem a Fidesz kezdte, hiszen a gengszterváltás hajnalán ők még radikális-liberális párt voltak, fényévekre a mostani szellemiségüktől. Az árokásást az akkori idióta jobboldal kezdte - ha emlékeztek még az MDF, és a Kisgazdapárt díszpintyeire. Ehhez kellett egy olyan vezető, és klikk, akiknek semmi más nem számít, csak a hatalom, és ennek érdekében a jól bevált populista demagóg gombócot megetették az ország népével - és az úgy nyelte, mint a "kacsa a nokedlit". No de nem az egész történet elmesélése a célom, legfeljebb csak annak a megsejtetése, hogy miért szeretem én annyira ezt a gengszterbandát. Én, mint az a blogposztjaimból kitűnik, politikai értelemben igazi internacionalista vagyok - vagyis nagyon nem nacionalista. Ez azért, és attól van, mert a nacionalizmust nem csak ostobaságnak, hanem nagyon káros jelenségnek is tartom. Viszont érzelmileg kötődöm az országhoz, "hazám"-nak tartom (merthogy az is), és felháborít, amit ezek a gazemberek művelnek vele. Na most a fidesz-agymosottak persze nem olyan értelemben, és annyira bűnösök (és bűnözők) mint a vezetőik, de mivel támogatják őket, nekik is van némi felelősségük. Nyilván nem lehet őket elszámoltatni, ez irreális, megvalósíthatatlan, és célszerűtlen is lenne, de legalább azt érezzék, hogy miféle ügyet, és alakokat támogatnak. Persze nem fogják érezni soha, azt gondolom, hogy aki még ma is támogat egy ilyen "aljas, és nyomorító hatalmat", az komoly értelmi kihívásokkal küzd - és bukik el a küzdelemben. Úgyhogy velük nekem semmi megbeszélnivalóm nincs, ez teljesen értelmetlen is lenne. Viszont elérkezhet az idő, amikor (Pelikán után szabadon:) az ellenforradalmár, hazug fideszes bandát ütni kell.

Chubbby 2013.06.27. 01:54:55

Lesz még idő,amikor az NSDAP-sok és a sok kollaboráns nyüszítve fognak magyarázkodni,hogy hát ők nem is így gondolták az egészet,csak nem akartak lemaradni, ha már a csótányoké a világ,meg ugye nekik is van családjuk és ha ez az ára az előre jutásnak,hogy mindent tönkremásznak,mint a poloskák,akkor ugyebár miért is ne...
Csak annak nem lesz senki felelőse,hogy miért lett aláaknásított,szétlőtt romhalmaz a res publikából.
Majd úgyis a Führert okolják,hiszen minden parancsnak ő volt az egyetlen eredője.
Remélem,azért tömegsírokat nem kell majd exhumálni,odáig ugyebár nem fajul el a "nemzeti virtus".
Elég az is,ha a lopógép zakatol még pár évig.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2013.06.27. 08:17:28

@Chubbby: Nácinak nevezni a Fideszt, erős túlzás. Pl. ugye, nincs meg bennük (csak annyira, mint az átlag magyarban - ugye emlékszünk a Piréz-ügyre? - az idegengyűlölet, és az antiszemitizmus. Nálunk a Jobbik a náci párt. Mindenesetre, így is eléggé kártékonyak. Én főleg nem is amiatt, hogy sokat lopnak, hanem mert közben rombolnak is. Talán egy évtized is kevés lenne helyreállítani amit leromboltak. De én most kétlem, hogy erre lesz lehetőség. Egyelőre nem látszik a kiút. A lehető legjobb esetben, ha az egyesült ellenzék megnyeri a következő választást, akkor sem. Ahhoz ezek nem eléggé radikálisak, elszántak, és tehetségesek. Örülnek majd, hogy vissza- vagy bekerültek a hatalomba, és nem tesznek semmit. De főleg nem fogják felelősségre vonni a fideszbűnözőket.

Chubbby 2013.07.05. 22:58:33

Valójában nem gondolom,hogy a fidesz náci lenne(bár néha ugye a náci frazeológiából is átvesznek ezt-azt,hogy a jobbik szavazóit
összezavarják).Arra utalnék, hogy a végső bukásuk biztosnak látszik,mert az Orbán-rendszer nem életképes a XXI.században.

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2013.07.05. 23:34:06

@Chubbby: Na jó, de mikor lesz az a "végső bukás"? mert a következő választást úgy csalják össze, ahogy csak nem szégyelli. És semmit nem szégyellnek.
Én nem vagyok ez ügyben optimista.
süti beállítások módosítása