ipartelep mondja

Háború - ellenzéki pártok

2018. április 10. 07:54 - ipartelep

Mivel most a fidesz-bűnszervezet 2/3-ot csalt össze magának, az ellenzéki pártoknak nem szabad beülniük a Parlamentbe. Ez a magyar nép elleni árulás, és a fidesz-bűnszervezettel való kollaborálás lenne. És hogyan lesznek büntetve a kollaboránsok, na hogyan? Lásd az előző posztom: kopaszra lesznek nyírva az utcán, a tömeg megszégyeníti őket. Ezt nem kívánhatják maguknak az ellenzéki pártok, képviselők. 

Tehát: nem beülni, visszaadni a mandátumot! Ez nem csak a becsület, és a tartás miatt fontos, hanem azért is, mert a beüléssel legitimálnák a bűnszervezet hatalmát. Még amikor csak sima többsége volt a fideszmaffiának, akkor sem ment semmire az ellenzék, csak biodíszlet volt a Kedves Beteg cirkuszában. Most, 2/3-nál egyenesen kívánatos biodíszlet lesz. Igen, lesz, mert tévedés ne essék, én nagyon realista vagyok, és tudom, hogy be fognak oda ülni, kollaboránsokká válnak. No ez most már egy igazi gyalázat lesz.

Magyarország "államformája" most már autokrácia, és diktatúra. Ehhez bárkinek is asszisztálni, ellenzéknek, politikai erőnek, vagy akár egyszerű állampolgárnak, az szégyen és gyalázat. Innentől természetesen az egyetlen helyes út, az ellenállás. Ellen kell állni ennek az ocsmány hatalomnak, harcolni kell ellene, a lehetséges eszközeinkkel, mindenkinek, ahogy tud. És soha nem behódolni nekik, és a pusztulásukig le nem állni! Ha ezt ez ellenzéki politikai erő, párt, képviselő nem tudja, nem látja be, és még bármilyen formában szóba áll velük, akkor nem hogy teljesen elveszíti hitelességét, hanem mint mondtam, gyakorlatilag kollaboránsává válik a fasiszta fidesz-bűnbandának. Nem fogjuk szeretni őket, sőt meg fogjuk vetni őket, és soha nem lesz már bennük bizodalmunk.

A fidesz-bűnszervezet innentől választáson nem leváltható. Már a mostanin sem volt leváltható a választás szabályai szerint, de most még sokan reménykedtek, hogy mégis. És tévedés ne essék: itt nem csak arról van szó, hogy a már ismert csalásokkal, és trükkökkel dolgoztak, az üveggyöngyökért megvett hatumákkal, és cigányokkal, az ezerszámra utaztatott ukránokkal, stb. Hanem főleg arról, hogy nettó, mezei csalást követtek el, amikor is, nem a szavazatokat számolták össze, hanem egyszerűen olyan számokat hoztak ki, amelyek nekik megfeleltek. Ez olyan "vad dolognak" tűnik, hogy senki nem hiszi el, mondván, hogy "hát azért ilyet talán mégsem..." , meg "erre nem is volt szükségük, a sok agyhalott mellett...". De bizony megcsinálták. Ez egy túlbiztosítás volt, hiszen a szavazás eredményére nem hagyatkozhattak, ahhoz túl nagy volt a tét - a börtön fenyegetése nekik. Így gondoskodtak róla, hogy ne legyen probléma a számokkal.

Tehát, ezt a bűnbandát választáson már nem fogjuk elbúcsúztatni. Maguktól sosem fognak lelépni. Sajnos, valamilyen erőszakos megoldás lesz a nyerő, más lehetőség már nincs. Forradalom, vagy népfelkelés, mindegy is, a lényeg, hogy radikálisan megszabaduljunk tőlük, és ne tudjanak visszajönni.

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ipartelep.blog.hu/api/trackback/id/tr2713822296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.04.17. 22:46:15

Eddig példátlan és pofátlan választási csalás történt a jelek szerint. :-( Ami számomra rendkívül furcsa, hogy ezt rajtunk kívül magyar választópolgárokon kívül senki sem látja? Hogy a hazai sajtó nagy része legitimnek tekinti ezt a választást is és a 4 évvel ezelőttit is, azt még érteni vélem, bár nehezen fogadom el. A nemzetközi sajtót viszont alapból nem értem. :-( Annyira kilóg a lóláb hogy ennél jobban "Lukasenkó alsón" sem lóghatna ki. :-(

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2018.04.18. 09:42:07

@rdos: Két dologgal egészítenélek ki. Az egyik az, hogy a csalást még a magyarok nagy (nagyobb) része sem látja, nem ismeri el. A másik az, hogy nem csak egy darab, vagy egyféle választási csalás történt, hanem évek óta tartó folyamatos csalássorozat, amellyel előkészítették a terepet a győzelmünkhöz. Ezek immorális gazemberek, de mint minden csaló, szélhámos, ravasz gazemberek.
Hogy a nép nagyobb része miért nem látja, hogy itt csalássorozatnak esett áldozatul a demokrácia? Erre többféle válasz van, merthogy egyszerre többféle oka van. Az egyik oka az, hogy a fidesz-bűnszervezet 8(+4) éves országlása alatt már hozzászoktak a gazemberségekhez. Ha emlékszel a Tocsik ügyre, akkor tudod, hogy akkoriban 800 millió Ft-ba bukott bele az akkori kormánykoala meg a pártjai. Ma 800 millióért ugyan lehajol a Kedves Beteg (strómanján keresztül), de nála 100x nagyobb összeg sem ver ki semmilyen biztosítékot a "nézőknél". Egyszerűen bármit megengedhetnek maguknak, bármit megtehetnek. Hihetetlen agymosásnak vetették alá a népet annyira hogy még az amúgy értelmesebbje is migránsrettegő lett. Hogy a többi hülyeségről ne is beszéljünk már.

A nemzetközi sajtó meg egyszerre sok mindennel foglalkozik, nem nagyon van energiájuk pont Magyarországra. Néha van egy-egy cikk, amelyben megállapítják, hogy a Kedves Beteg egyre mélyebbre bújik Putyin seggébe, és egyre jobb Erdogan-imitátor, de kb. ennyi. Ugyanis a világban helyenként ennél sokkal nagyobb bajok is vannak, azokhoz képest az, hogy Európában egy zsebdiktátor mit csinál nem feltűnőek, nem fontosak. Úgyhogy sajnos e probléma megoldását nem hagyhatjuk a nemzetközi közösségre, mert ők szemmel láthatóan nem foglalkoznak vele, nem értik, és nem is érdekli őket (nyilván annak a 200 értelmiséginak a kivételével, aki minden szökőévben ír erről egy tiltakozást). Nekünk kéne ezeket a gengsztereket elintéznünk.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.04.18. 11:30:23

Akkor adok egy kis segítséget az "elintézéshez". :-)

Gondolkozni még szabad. Már a választást követő napokban 745 olyan szavazókört találtak ahol az ellenzéknek nem volt ellenőre ÉS kivétel nélkül az ellenzékre hátrányos hiba történt.

444.hu/2018/04/10/tobb-mint-700-olyan-valasztokor-van-ahol-feltunoen-sok-az-ervenytelen-szavazatok-szama

Kiinduálási adatok, 1191 db vk-be nem jutott ellenzéki, vk-ök száma 1o179 db, középiskolás matek, valószínűségszámítás. Mekkora szerencse kell ehhez a fityisznek hogy ez az eredmény legyen?

Hogy az 1. a véletlennek köszönhető, annak a valószínűsége 1191 : 1o179 (osztást elvégezve kicsit több mint egytized, azaz tíz %). Lehetetlen ez? Nem, egyáltalán nem az.

Hogy a 2. "hiba" a véletlennek köszönhető, annak a valószínűsége 119o : 1o178 (osztást elvégezve kicsit több mint egytized, azaz tíz %).

Annak hogy mind a két esemény (1. és 2. is fidesznek kedvezzen) a kettő szorzata, azaz kb o,o1, vagyis 1 százalék (kicsit több, de sacc 22o. hiba esemény után már kisebb lesz tíz százaléknál az egy húzás esélye, szóval maradjunk a könnyen kezelhető 1o%-nál).

Hogy az 3. hiba a véletlennek köszönhető, annak a valószínűsége 1189 : 1o177 (osztást elvégezve kicsit több mint egytized, azaz tíz %).

Annak a valószínűsége hogy az első három mind a véletlennek legyen köszönhető kicsit több mint egy ezred.

745 osztást és szorzást nem fogok elvégezni de ennek a valószínűsége durván és kinek másnak mint a fityisznek kedvezve 1e-745.

Mekkora ez a valószínűség?

Egy szelvénnyel lottó 5 találatra gyúrva az esély 1 a 43 millióhoz. Törtben 1e-8 nagyságrend. Kb 2 éven keresztül minden héten veszek egy szelvényt és minden héten lottó ötösöm lesz, ennek a valószínűsége az 1e-745.

Nem mondom hogy lehetetlen esemény, de azt mondom, hogy a fityisz véletlenei eszement nagy mázlira utalnak. :-(

Vagy piszkos nagy választási csalásra. :-) Nem az a kérdés hogy ezzel hány szavazatot csaltak a választási csalitosban, hanem az hogy milyen sokat csaltak!

Ez az ogy nem legitim, vagy akkora szerencséjük van mint ide Lacháza, oda az meg az univerzum vége. :-(

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2018.04.18. 12:20:28

@rdos: Fölösleges valószínűségeket számolgatni. Minek, mi értelme van annak itt? Tudjuk, hogy sok szavazókörbe nem jutott ellenzéki tag. Egyszerűen azért, mert ezt nem tudták, vagy nem akarták megszervezni. Hiszen kevesen vannak, és a legeldugottabb, világvége mögötti falvakba nem jutott belőlük. És igen, az ilyen helyeken nagyon esélye nyílt a fideszes csalóknak a csalásra. Ebben nincs semmi újdonság.

De ezzel a tudással egy kicsit sem vagyunk közelebb a megoldáshoz. Hogyan lesz ebből új szavazás? Hát sehogy sem lesz. Még újraszámolás is bajosan, legfeljebb néhány helyen lesz, aminek az eredménye már semmit nem fog változtatni.

Tehát akkor most miről beszélünk? beszélgethetünk mi arról a nyílt titokról, hogy csaltak, az nem ér semmit. Mindenki tudja - akinek egy csöpp esze van - hogy a fidesz egy bűnszervezet, és mint ilyen bűnözéssel foglalkozik, és ebben van csalás is. Igen, a választást is elcsalta, elcsalja, és el fogja csalni. Ha ezen elmélkedünk, és kesergünk, és bizonygatjuk egymásnak, vagyis annak a pár százaléknyi embernek, akit egyáltalán érdekel, azzal már semmire nem megyünk.
Itt most már azt kell kitalálni, hogy ha így, akkor innen hogyan tovább. Erre mondtam egy megoldást, amit jó lenne, ha megfogadna az ellenzék (persze nem fogják): nem beülni a Parlamentbe. És általános bojkottot, ellenállást hirdetni a bűnszervezettel szemben. És nem kommunikálni velük, nem úgy tenni, mintha ők egy politikai párt lennének - mert hogy valójában sem azok, hanem csak egy bűnszervezet. és pont ezt kommunikálni a nép felé.
Ez már így önmagában is egy derék program lenne az ellenzéknek. Akik persze nem hallgatnak rám, tehát beülnek a bűnszervezet mellé, és minden menni fog tovább ugyanúgy mint eddig.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.04.18. 13:31:33

@ipartelep: Nincs ellenzék, vegyük már észre! Kamupártok vannak. Egy részük a snecik, akik csak az ogy választás előtt tűnnek fel és vannak azok a kamupártok, akik úgy csinálnak mintha ilyen olyan oldali ellenzékiek lennének. :-( Ja és persze az ellenzékiek az összefogásra eddig alkalmatlanok voltak. Ezt követően is ezt fogják csinálni és be fognak ülni a parlamentbe, ne légy ideges. Pártfeladatukat végzik. :-(

Ha szerinted fölösleges valószínűségeket számolni, akkor többet nem terhellek vele. Elég ha az eredményére emlékszel. 2 éven át, heti egy szelvénnyel lutrizva minden héten lottó ötös találat! Ha másnak nem valószínűség számítás házi feladatnak jó lesz az iskolába. :-(

Valójában értelmezésemben jegyzőkönyvezve írásba és html-be adta a választási bizottság, hogy csaltak. :-) Ez a hír, nem az hogy nyárfástamás "buja felbújtó" volt-e.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.04.18. 13:36:35

Ja? És a valószínűség számítás az nem statisztika, amit lehet csavarni - ferdíteni. A valószínűség számítás annyira megbízható (nagy számosság esetén), hogy tutti boltot tudsz rá csinálni. Lottót pl. :-) De nem nyektetlek a további számokkal, pedig most csiszolom az odds-okat, csak a táblázat kezelőm a 327. sornál megadta magát, nem túlcsordult, hanem alulcsordult a túl kis számra. :-( Az ipari gazdasági gyakorlatban elképzelhetetlenül kicsi számra. :-( Talán ez is egy erős jelzés az extrém kicsi esélyre. :-)

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2018.04.28. 21:16:37

@rdos: Nem akartam erre a "valószínűségszámításos" dolgodra reagálni, de aztán mégis, mert akkora zavaros marhaság az egész, úgy ahogy van. Még a végén valaki elhiszi, hogy itt ennek értelme van. Hát természetesen nincs.
A valószínűségszámítást a véletlen tömegjelenségek matematikai modellezése. Az, hogy hány választókerületben nem volt ellenzéki jelölt, azt nem a véletlen okozta, hanem minden egyes esetnek konkrét oka volt. Persze most és itt nem tudjuk az okokat, de kint a helyszínen, a terepen, a pártok minden egyes esetben meg tudnák mondani, hogy ide vagy oda miért nem jutott már ellenőr. Vagyis ezek elvileg nem véletlen események voltak, egészen konkrétan utána járhatnánk mindegyiknek, ha ezt akarnánk. Nem véletlenül nem jutott jelölt, hanem pl. azért, mert nem voltak annyian, nem volt aki elvállalja, nem akartak odamenni, stb. Teljesen értelmetlen annak valószínűségét számolgatni, hogy mennyire volt esélyes, hogy ennyiben nem volt jelölt. Hiszen ismerjük az okait is. (Fentebb mondtam.) Nem is releváns kérdés ez. Itt az a lényegi kérdés, hogy tényleg történt-e csalás, és mi volt az konkrétan. Azt meg már megválaszoltam.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.04.30. 10:03:45

@ipartelep: Látom ipari valószínűség számítással nem foglalkoztál. Ipartelepen számomra meglepi, de lépjünk ezen túl, mert nem vagyunk egyformák. Az iparban a minőségbiztosítás része a tűrések rendszere, ami lényegében valószínűség számítás. Bármilyen kütyüt gyárt a gép a várt méretek helyett egy valószínűség eloszlást kapunk. A 9 mm átmérő helyett mondjuk egy 25 ezer db-os szériában 8,9 és 9,1 között szórnak az átmérő adatok, ha ez a tűrésbe belefér jó, ha nem akkor nagyobb lesz a selejt. Kulcsszavak még Gauss féle hiba görbe, 1-2-3 szigma, tovább ezt nem ragoznám, mert nem ilyen eloszlásunknak kellene lennie.

Választáson mit statisztikázunk? Azt hogy érvényes-e a szavazat vagy sem. Itt nem 8,9 és 9,1 között szórnak az adatok, hanem érvényes: 1-es, vagy érvénytelen: 0.

Ha van 45 induló párt, akkor ha véletlen hibák lennének a hibák (vigyázat csak az extrém nagyokat vették számba, pl 3%-nál nagyobb érvénytelent, holott 4 éve 1% körüli volt az érvénytelenek aránya!), azok a pártok között arányosan oszlanának el. Pontosabban a pártra adott szavazat számok arányában. Ezzel szemben azt láttuk hogy az amúgy extrém nagy hibák kivétel nélkül mind a fityisznek kedveztek.

Új és még mindig nem végleges számokkal.

5217 szavazókörben volt ellenzéki ellenőr és 6153-ban nem! Fides és jobbik szavazatok arányából visszaszámolt érték, mert a száz oldalas pdf-ben gyorsan nem találtam a szavazóköri darab számokat. Ha ez igaz, akkor az un. ellenzék felelőssége is sajnos elég egyértelmű!

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2018.04.30. 10:32:20

@rdos: Sajnos továbbra sem érted. Helytelenül alkalmazod a valószínűségszámítást a választásokra. Nem érted, hogy a választás nem "véletlen tömegjelenség" volt - amelyekre rendesen valószínűségeket számolunk. A választási események, és kimenetelek okai ismertek. Szándékos, szervezett, és sokrétű csalás volt az egész. Az ilyenekre nem a statisztikai valószínűségszámítást engedjük rá, hanem elmondjuk, hogy (1) mi történt, (2) miért történt, (3) hogyan történt. Mind a három kérdésre ismerjük nagyjából a választ, legalábbis annyira, hogy annál részletesebben, mélyebben a kutyát se érdekelje már. Tehát teljesen felesleges megpróbálni azt kiszámolni, hogy mi volt az esélye annak, hogy ez véletlen volt, ezzel, - ha ki is lehetne számolni -amúgy nem lehet - semmire nem mész, terméketlen, értelmetlen hülyeség az egész, amikor tudjuk, hogy százféleképpen csaltak.
És ezzel a tudással sem megyünk semmire, hiszen a választás nem lesz megismételve (a megismételten is a bűnszervezet nyerne), az "ellenzék" beül a parlamentbe, és a NER megy tovább.
süti beállítások módosítása